Personalizirane svijeće-rustik

Personalizirane svijeće

Personalizirane svijeće

Personalizirane svijeće su potrebne da se pridonese određena atmosfera mnogim događanjima kao i važnim trenucima u životu. Svijeća kao zahvala gostima na vjenčanju, obilježavanje neke obljetnice ili krsna svijeća, treba na neki način taj događaj i zabilježiti. Zato se na takve svijeće stavljaju razne vrste i oblici naljepnica, aplikacija, tekstova, sličica i sveg ostalog što možemo ugraditi u svijeću ili na posudicu u kojoj se nalazi svijeća. Tako uređene svijeće nazivamo PERSONALIZIRANE SVIJEĆE.

Iako toga nismo niti svjesni mnogi važni trenuci na našem životnom putu obilježeni su jednom naizgled jednostavnom tvorevinom ljudskih ruku – svijećom. Kada promislite, svijeća je neizostavan dio svečanosti, tugovanja, meditacije, aromaterapije – upravo zato što stvara ugodnu i umirujuću atmosferu. Prilagođava se našim potrebama što ju čini onim “predmetom” kojega svi imamo doma – svatko iz svojih razloga.

 

Gdje kupiti kvalitetne svijeće?

 

Upravo sa sviješću kako je svijeća neizostavan dio naših života posluje i Svjeće Špoljar j.d.o.o. iz Donje Bistre. Sve svijeće koje proizvodimo mogu biti u raznim mirisima, ali i bojama jer u ponudi možete birati više od 2000 nijansi boja. S više od 150 raznih modela lijevanih svijeća možete iskreirati točno ono što želite.

 

No, nije jedina namjena svijeća da ih koristimo isključivo prilikom raznih događaja one su dio uređenja interijera i uvijek doprinose romantičnom ugođaju. Mislimo na to, pa u ponudi imamo razne rustik modele svijeća te svijeće u raznim posudama koje mogu biti personalizirane ili s logom neke tvrtke. Ono što poželite na staklenci ili limenki, mi će mo vam skreirati, a uz to svijeći podariti boju te ju u konačnici i personalizirati točno onako kako ste zamislili. Mogućnosti su mnogobrojne.

Svakako vrijedi napomenuti kako kupci sami odaberu teglicu, čašu ili staklenku u kojoj žele svijeće. Ovako možete iskreirati sasvim unikatne poklone, ali i dekoracije koje će uljepšati mnoga događanja i dati im toplu atmosferu.

Činjenica je da svi izgledaju dobro pod svjetlom svijeće, ali ne volimo ih samo zbog toga, one su umirujuće i mnogima pomažu pri opuštanju pa, osim što su uvijek popularan poklon, sve češće se koriste za uređenje interijera prilikom raznih poslovnih događanja i obljetnica.

 

Kućna (hobi) izrada svijeća

Svijeće Špoljar nude i materijale za izradu svijeća kod kuće.

Za izradu najjednostavnijih svijeća, trebate parafinski vosak i fitilj (stijenj), a u ponudi za hobiste nalaze se i ostali materijali.

 1. Voskovi:

 • parafinski vosak
 • palmin vosak
 • stearin
 • sojin vosak
 • repičin vosak
 1. Fitilji:

 • razni promjeri i dužine u prodaji su već od 50 kom na više. Svi su konfekcionirani i parafinirani
 1. Boje za svijeće:

 • dubinske (svijeća se izlije u boji koju želite) i površinske (svijeća se oboji umakanjem)
 1. Mirisi:

 • lavanda, limun, citronela, jabuka, ruža, anti tobacco, jasmin, vanilija, cimet, naranča, čokolada, ružmarin, lubenica, crveno cvijeće, kokos, kupina, jagoda, vanilin kolačići, pamuk, đurđica…Lista mirisa se stalno mijenja i nadopunjava kako otkrivamo nove arome za vas.

Bilo da su Vam potrebne svijeće za uređenje interijera, za vjenčanja, krštenja ili pak za romantičnu večeru u dvoje – mi imamo sve!