Od: 10,62 
Cijena bez PDV-a: 8,50 

OPIS MIRISA

Gornje note: zelena jabuka, ananas, jagoda, breskva
Srednje note: cimet, anis, klinčić, kokos
Završne (bazne) note: vanilija, tonka, mošus

UFI kod: 7TR0-500M-500F-2N54

Kategorija mirisa: gurmanski miris

Oznaka opasnosti: Upozorenje

Oznake upozorenja:
H302 – Štetno ako se proguta.
H317 – Može izazvati alergijsku reakciju na koži.
H411 – Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima.
H315 – Nadražuje kožu.
H319 – Uzrokuje jako nadraživanje oka.
H361fd – Sumnja na moguće štetno djelovanje na plodnost. Sumnja na mogućnost štetnog djelovanja na nerođeno dijete.

Brza & sigurna dostava

Za narudžbe iznad 110 € ostvarite besplatnu dostavu.

Kupi i pokupi

Za osobno preuzimanje ostvarite dodatnih 5% popusta!

Opis

MIRISNO ULJE HOT APPLE DESSERT

Mirisno ulje HOT APPLE DESSERT  je visokokvalitetno mirisno ulje s naznačenom razinom UFI GREEN od 20%!

PRIMJENA:

OPIS MIRISA

Gornje note: zelena jabuka, ananas, jagoda, breskva
Srednje note: cimet, anis, klinčić, kokos
Završne (bazne) note: vanilija, tonka, mošus

UFI: 7TR0-500M-500F-2N54
Kategorija mirisa: gurmanski miris

PUNJENJA

  • 50 g
  • 100 g
  • 300 g
  • 500 g
  • 1000 g

KAKO MIRISNA (PARFEMSKA) ULJA KORISTITI U IZRADI SVIJEĆA?

Dodajemo ga u rastopljeni vosak . Ne smije se ulijati u posudu u kojoj su kruti komadi voska.

Parfemsko ulje HOT APPLE DESSERT može se dodavati u rastopljene voskove koji su ugrijani od 50-75 °C. Najbolje je odmah potrošiti svu pripremljenu smjesu.

Preporučena koncentracija mirisnih ulja u smjesi za svijeće je od 2-10% na masu ugrijanog voska.

ROK ISPORUKE I DOSTAVA

Dostava je na adresu od 3 do 5 radnih dana od uplate.

TežinaN/A
Masa proizvoda

50 g, 100 g, 300 g, 500 g, 1 kg

Izbor SDS-a (ulje, svijeća, difuzor) i naljepnica možete preuzeti u nastavku. Ako ne možete pronaći SDS koji vam je potreban (tj. različito učitavanje mirisa), pitajte nas jer ćemo ga mi možda moći izraditi za vas. Odjeljak 2.2 SDS-a ističe CLP podatke koji se moraju prikazivati ​​na naljepnicama proizvoda.

Certifikat